Deutsch   English   |    Deutsch   Portuguese   |   Deutsch   French   |    Deutsch   Italian   |    Deutsch   German   |    Deutsch   Czech    |   
Voordelen van het kopen van Ignissta OST naar PST Converter ..!
Ignissta OST to PST Converter Features
OST to PST Converter tool Features

E-maileigenschappen en maphiërarchie behouden

De OST naar PST-omzetter behoudt de volledige e-maileigenschappen (tot, cc, bcc, onderwerp, datum, van, tijd, etc.). Bovendien houdt het e-mail gelezen en de ongelezen status intact, mappen en submappen in een gestructureerd formaat. Tijdens de conversie blijven de mapeigenschappen zoals e-mail, bijlage, contact, agenda's, etc. onaangetast.

Bulk OST File conversion

Meerdere exportopties

Als het gaat om conversie, is onze OST naar PST Converter de beste. Met de applicatie kunnen gebruikers OST-bestanden verkrijgen in verschillende formaten zoals PST, EML, MBOX, MSG, etc. Onnodig te vermelden dat de conversie snel en veilig is.

Repair Corrupt OST file and Convert

Geavanceerde functies

Converteer OST-bestanden naar PST door gebruik te maken van de geavanceerde optie van de software. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld eenvoudig zoeken naar .OST-bestandsextensies of scanmappen en submappen van elk geselecteerd station met zoek- en scanfunctie. Het zoeken kan ook handmatig worden gedaan in een fractie van seconden.

Fast & Safe conversion

Eenvoudig herstel van verwijderde items

Zacht verwijderde e-mails, taken, notities, agenda's en contacten uit het OST-bestand ophalen is niet langer een harde noot om te kraken. De OST naar PST converter haalt bestanden gemakkelijk en snel op. De gebruikers kunnen zelfs het herstelde OST-bestand bekijken door eenvoudig op de specifieke e-mail te klikken.

Open offline ost file

PST-bestand splitsen in kleinere grootte

Tijdens het overbrengen van gegevens naar het PST-formaat splitst de tool het resulterende PST-bestand automatisch in vereiste kleinere formaten, waardoor een OST-bestand in meerdere PST-bestanden wordt gemaakt.

Save ost file to many format

Repareren van beschadigd OST-bestand

Onze geavanceerde OST naar PST Converter-software repareert sterk beschadigd of beschadigd OST-bestand door de fouten te repareren en leesbaar te maken

Use filter to convert ost file

Converteer e-mails met filter

Als uw OST-bestand uit ongewenste gegevens of e-mails bestaat, kunt u tijdens de conversie de filteroptie selecteren. U kunt fillter toepassen om het gegevensbereik te geven, bijvoorbeeld als u een bestand van 1 januari 2017 naar 31 december 2017 wilt converteren, dan selecteert u deze datum tijdens het conversieproces.

Perfect OST file recovery Tool

Converteert zonder gegevensverlies

Ignissta-software is bekroond softwaregebruik van deze software is zo eenvoudig en eenvoudig. Zelfs niet-technische personen kunnen deze software uitvoeren. Deze software is User Firendly-interface. Na de conversie van ost naar pst vindt u volledige gegevens van OST naar PST als zijn.

Maintain OST emails hierarchy

Converteer e-mailbijlagen

Het converteren van Microsoft Office Outlook offline mappen naar .pst-formaat is een cakewalk voor OST naar PST converter aangeboden door Ignissta. Bovendien verandert het conversieproces het oorspronkelijke formaat van e-mailbijlagen niet.

Show preview of convertible ost emails

Voorbeeld van e-mails vóór opslaan

We raden onze gebruiker aan om de gratis proefversie van deze applicatie te gebruiken. Met de gratis versie kunt u een voorbeeld bekijken van alle herstelbare gegevens op de software-interface. Die u handmatig kunt controleren. U kunt ook 50 e-mails per mailbox gratis opslaan. Deze functie helpt u om een beslissing te nemen over de software.

Screenshots van Ignissta OST naar PST Software
Stap 1: VOEG OST-bestand toe Browse & Select OST File for Conversion
Stap 2: Bekijk alles Select Desire Format to Save OST file into PST or MSG Format
Stap 3: Export OST-bestand Select Desire Format to Save OST file into PST or MSG Format
Gebruikersrecensies Over Converter OST naar PST?
Veelgestelde vragen - Ignissta OST naar PST Converter

Hoe Ignissta OST naar PST Converter-software te gebruiken om Exchange OST-bestand te converteren?

Volg deze stap om ost naar pst-bestand te converteren:

  1. Open de software "Ignissta OST to PST Converter"
  2. Blader of zoek & selecteer OST-bestand van Drive voor scannen
  3. Zie Voorbeeld van alle mappen met gescande bestanden
  4. Klik op de knop en selecteer het te converteren bestandsformaat
  5. U kiest ook de optie Splitsen en filteren
  6. Selecteer het "Doelpad" waar u het conversiebestand kunt opslaan en klik op Exporteren om proces te starten
  7. Nu kunt u het conversieproces zien

Met Ignissta OST naar PST Converter Demoversie Hoeveel e-mail kunt u opslaan?

U kunt de eerste 50 items uit elke map opslaan met de demoversie van Ignissta OST naar PST Converter. Koop de versie met volledige licentie om alle geconverteerde e-mails op te slaan.

Waarom moeten we OST-bestand converteren naar PST-bestand?

Er zijn zoveel redenen om OST naar PST-bestand te converteren

  • Uw Exchange Server-postvak is per ongeluk verwijderd en u moet toegang hebben tot e-mails.
  • U ondervindt problemen bij het synchroniseren van Outlook met MS Exchange Server.
  • U moet uw zakelijke e-mails exporteren naar een andere organisatie of werkplek.

Hoe lang duurt software om e-mails te converteren?

Het is volledig afhankelijk van de bestandsgrootte. Dit programma scant foutloos OST-bestanden en levert nauwkeurige resultaten met de beste prestaties. Alle processen die u op uw conversiescherm kunt zien

Waarom zou ik volledige versiesoftware kopen?

Met de gratis versie kunt u 50 e-mails per map opslaan. Als u het volledige bestand wilt, moet u een licentie voor de volledige versie kopen.

Kan ik een voorbeeld van mijn bestanden bekijken, zoals e-mails, contactpersonen, taken enz. Zonder de volledige versie te kopen?

Ja, met de demoversie kunt u een voorbeeld bekijken van alle gegevens uit alle mappen. Die u handmatig kunt controleren. Maar u kunt alleen de eerste 50 e-mails en items opslaan voor volledige bestandsconversie die u nodig hebt om de volledige versie te kopen.

Is er een bestandsgroottelimiet om het OST-bestand te converteren?

Nee, er is geen limiet voor de bestandsgrootte. U kunt groot bestand converteren met deze software.

Waarom voor ons kiezen?
Geldteruggarantie

Als Ignissta OST naar PST Converter Niet tevreden aan u en niet in staat om uw bestand te herstellen? Maak je geen zorgen! Krijg uw geld terug zonder vragen te stellen.

100% veilig

Met elke Ignissta-software kunt u erop vertrouwen dat al onze producten 100% veilig en beveiligd zijn voor uw computers. we testen al onze software in ons lab.

Levenslange gratis ondersteuning

We bieden gratis levenslange ondersteuning aan onze klanten. je kunt 24x7 ondersteunen via e-mail, Live Chat of Whats-app wanneer je vragen hebt.

>